UPS AP160N
UPS AP160N
UPS AP160N
UPS AP160N

UPS AP160N

Nu sunt suficiente produse in stoc
4.337,09 RON
cu TVA

UPS AP160N - sursa de energie neintreruptibila "on line" cu dubla conversie pentru alimentarea in siguranta a tehnicii de calcul.

Selectati modelul din casuta "Model" afisata sub pret in pagina "Detalii". Pt. alte modele (a se vedea fisa tehnica) transmiteti cerere de oferta prin email. Aceste modele se aduc la comanda, termen 1-4 saptamani.

DESCRIERE:

AP160N este o unitate UPS monofazata de tip "on line", cu dubla conversie.

UPS-urile din seria AP160N se evidentiaza prin inalta eficienta chiar si la un procent redus al incarcarii datorita tehnologiei invertor IGBT pe 3 niveluri.
Designul carcasei convertibil "rack/tower" permite montarea unitatii in cabinetele rack de 19" sau pozitionarea acesteia pe birou / podea.
Furnizeaza la iesire o tensiune alternativa cu unda sinusoidala pura.
Sistemul de control DSP (Digital Signal Processor) oferă atât sinusoida pura la ieșire cat și pentru curentul de intrare (factor putere la intrare > 0.99).
Tehnologia avansată DSP permite de asemenea, operare "user-friendly" și acces facil la informații de sistem prin intermediul display-ului LCD.
Tensiunea de ieșire și frecvența pot fi setate prin intermediul panoului frontal.
Timpul de autonomie standard este upgradabil atunci când este utilizat în combinație cu un cabinet de baterie externă, precum și un încărcător de ieșire de mare capacitate opțional pentru a permite o reincarcare mai rapida.
AP160N este livrat cu software-ul de monitorizare standard.
Mai multe interfețe de comunicatie sunt disponibile: standard - USB si optional sub forma de placi modulare pt. "inteligent slot" SNMP / Modbus / AS400N (placa relee).
Software-ul permite controlul deplin al sistemului UPS și închidere complet automată în cazul unei pene de curent de alimentare.

Software suport pentru urmatoarele sisteme de operare: Windows 95/98/NT/2000/XP/ME, Linux, Sun Solaris, IBM Aix, Compaq True64, SGI IRIX, FreeBSD, HP-UX, and MAC.
AP160N este disponibil in 10 modele in functie de capacitatea energetica (1KVA-10KVA) si abilitatea de a lucra in paralel pt unitatile de 10KVA obtinand 20KVA (a se studia si fisa tehnica).
Versiunile KS au posibilitatea unei autonomii marite in functie de bateria externa.

(a se vedea si fisa tehnica disponibila prin accesarea tab-ului "Descarca" de mai sus sau a link-ului afisat sub acest text in cazul in care aveti java script dezactivat in browser).

Produs nou
No reviews

2 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.