Camera IP HVBH24S100

Camera IP HVBH24S100

Stoc-UE
264,77 RON
cu TVA 12-24 h.

Camera IP HVBH24S100.

Camerele IP de supraveghere video transmit prin reteaua LAN (10/100BaseT/1000BaseT)* informatia video deja codata in format digital, sub forma de "streamming".

Orice echipament compatibil, conectat in orice nod al retelei respective sau chiar la distanta, prin internet (daca este configurat accesul la si de la internet), poate receptiona informatia video in vederea stocarii/redarii/prelucrarii ulterioare sau in timp real.

Acesta oportunitate permite o foarte mare flexibilitate in configurarea unui sistem de supraveghere video dar implica si probleme de securitate si CONFIDENTIALITATE foarte serioase. Prin urmare, trebuie acordata o maxima atentie securizarii accesului la informatia video. Recomandam configurarea sistemului pe o retea LAN dedicata, exclusiv prin cablu (fara "wireless") si complet izolata de reteaua locala de calculatoare. Daca se poate renunta la anumite functii ce implica conectare la internet, cu atat mai bine. Un sistem expus la internet este expus unui flux de atacuri continuu si fara nici un fel de avertisment.

*-pentru interconectare pe distante mari (porturi, platforme industriale, autostrazi, etc) se poate folosi si fibra optica cu media convertori in componenta retelei.

 

Specificatii tehnice HVBH24S100:

-Senzor video: 1/4" OmniVision 1 Megapixel CMOS Sensor

-Procesor: HISILICON  DSP Hi3518C
-Semnal furnizat: Main Stream: 720P@25fps;
-Lentila: 2 Megapixel HD Lens, with IR-CUT                                      -IR LED: Ø5X24PCS IR range: 20M
-Grad protectie: IP66
-Sistem fixare: 3‐Axis cable built ‐ in bracket
-Dimensiuni: 148(W) x 65(H) x 63(D)mm
-Greutate: 500g

Produs nou
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.