Regleta lsa 8portx3fire 2Mb pt DDF

Regleta lsa 8portx3fire 2Mb pt DDF

75,01 RON
cu TVA 12-24 h.

Regleta lsa 8portx3fire (L1, L2 si impamantare) 2Mb/s pt DDF.

Ultima oara acest produs a fost adaugat in cos in data de: 11-06-2019

Se utilizeaza in blocurile DDF in instalatii transmisiuni date si semnale multiplexate, pt. semnale tip modem, etc. Are banda de trecere de 2Mb/s.

Regleta are 8 grupuri de cate 3 contacte tip IDC (in momentul inserarii conductorilor in regleta cu dispozitivul special, izolatia este indepartata direct de catre lamelele de contact, numai pt suprafata de contact, namaifiind necesara dezizolarea manuala in prealabil a conductorilor). Unul din cele trei contacte este conectat la sasiul metalic pt impamantare.

Regleta este ideala pentru cabluri cu perechi ecranate individual (PCM-PIMF, FTP-PIMF, ...) in instalatii cu punct de conectare la impamantare comun.

Corpul regletei este din ABS.

Contactele sunt din aliaj cupru-zinc argintat.

Modalitatea de fixare este pentru suport cu bare cilindrice paralele.

Regleta este dotata cu organizator de cabluri legat electric la contactele de impamantare idc ale regletei.

Setul contine capac eticheta si doua capace laterale complementare pentru ghidarea perechilor de conductori (la montaj se foloseste unul singur in functie de directia in care vor fi pozitionate perechile de conductori).

Produs nou
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.