Bloc protectie supratensiune-supracurent pt. reglete 10 perechi ID3000

Stoc Bucuresti
71,19 RON
cu TVA 12-24 h.

Bloc protectie la supratensiune si supracurent cu protectori cu descarcare in gaz in 3 puncte si termistori PTC  pt. reglete ID3000 (3M).

Ultima oara acest produs a fost adaugat in cos in data de: 02-01-2021

Blocul de protectie este echipat cu 10 protectori cu descarcare in gaz in 3 puncte si 20 pastile termistor cu coeficient termic pozitiv (PTC).

Constructie:

Mod de realizare foarte compact.

Carcasa: material plastic ABS

Contactele de linie: din aliaj fosfor-bronz nichelat

Contactul de masa: otel inoxidabil.

Protectorii:tip miniatura cu descarcare in gaz, din ceramica, cu 3 electrozi si contact termic "fail safe".

Contacte protectori: electrozii laterali au contact tip disc, electrodul central are contact tip inelar.

Protectorii sunt dotati si cu dispozitiv "fail-safe" cu declansare termica.

Principiu functionare dispozitiv "fail-safe" la acest model: cu lamela de contact elastica pretensionata si separator termoretractibil. La depasirea temperaturii critice, materialul izolator termoretractibil se retrage dintre lamela elastica si electrozii laterali ai protectorului permitand scurtcircuitarea acestora si in acelasi timp punerea lor la impamantare.

Dispozitivul "fail-safe" actioneaza in situatii extreme (cand protectorul cu descarcare in gaz se supraincalzeste),conectand la impamantare ambii conductori ai liniei, si nu este auto-reversibil. Remedierea avariei in acest caz necesita interventie umana pentru inlocuirea protectorului afectat.

In mod uzual protectia la supratensiune se face prin descarcare in gaz.

Protectia la supracurent este asigurata de termistorii PTC montati in serie cu circuitul, cate unul pe fiecare conductor al liniei. La cresterea curentului va creste in mod proportional si rezistenta termistorului datorita incalzirii acestuia prin disipatie termica, avand in final ca efect mentinerea curentului prin circuit in limite tolerabile.

Blocul de protectie necesita conectarea corespunzatoare la circuitul de impamantare.

Produs nou
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.