Bloc protectie cu descarcare in gaz pt. reglete 10 perechi RS80

Bloc protectie cu descarcare in gaz pt. reglete 10 perechi RS80

Stoc Bucuresti
60,00 RON
cu TVA 12-24 h.

Bloc protectie in 3 puncte cu descarcare in gaz pt. reglete 10 perechi RS80. Compatibil cu reglete tip Krone sau tip RS.

Blocul de protectie este echipat cu 10 protectori cu descarcare in gaz in 3 puncte.

Constructie:

Carcasa: material plastic ABS

Capac antipraf: ABS

Contactele de linie: din aliaj fosfor-bronz argintat

Contactele de masa: otel inoxidabil pentru evitarea coroziunii galvanice la suprafata de contact cu suportul din inox al regletei gazda.

Protectorii: cu descarcare in gaz, din ceramica, cu 3 electrozi.

Contacte protectori: un pin la electrodul central si contacte tip disc la electrozii laterali.

Protectorii sunt dotati si cu dispozitiv "fail-safe" cu declansare termica.

Principiu functionare dispozitiv "fail-safe" la acest model: cu lamela de contact elastica pretensionata si distantier din aliaj metalic termofuzibil. La depasirea temperaturii critice, distantierul termofuzibil se topeste, eliberand lamela elastica de masa si permitand in felul acesta contactul lamelei cu electrozii laterali ai protectorului.

Dispozitivul "fail-safe" actioneaza in situatii extreme (cand protectorul principal este "depasit de situatie"),conectand la impamantare ambii conductori ai liniei, si nu este auto-reversibil.

Chiar daca la acest model dispozitivul "fail-safe" se poate restaura manual cu ajutorul unui letcon, nu se poate garanta buna functionare a protectorului (partea cu descarcare in gaz) dupa aceasta operatiune.

Practic, actionarea dispozitivului "fail-safe" reprezinta "sacrificiul suprem" la acest tip de protectori si se impune inlocuirea protectorilor afectati.

Produs nou
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.