Patchcord SSTP Cat 6 PIMF crossover Gigabit LAN

Patchcord SSTP Cat 6 PIMF crossover Gigabit LAN

7,90 RON
cu TVA 12-24 h.

Patchcord Gigabit LAN, SSTP Cat 6 PIMF, LSHF, crossover (conexiuni incrucisate conform TIA/EIA 568A la cap a si TIA/EIA568B la cap b). Selectati lungimea la "tipodimensiuni" si va fi afisat pretul corespunzator.

Imaginea este exemplificativa si difera in functie de lungimea patchcordului.

Tipodimensiuni

Ultima oara acest produs a fost adaugat in cos in data de: 12-01-2019

Patchcordul crossover (incrucisat) se utilizeaza la conectarea directa a doua calculatoare, fara dispozitive intermediare (switch, hub, router). Practic, semnalul de la pinii de transmisie de la capul a este directionat catre pinii de receptie de la capul b si invers. Celelalte 2 perechi de conductori sunt nemodificate.

Cablul din componenta patchcord-ului este dublu ecranat avand fiecare pereche ecranata individual cu folie de aluminiu dublata cu polietilena pentru rezistenta marita la indoiri repetate. Peste perechile ecranate cablul are un ecran comun din tresa impletita din cupru stanat. Mantaua este din material LSHF (cu emisie redusa de fum in caz de incendiu si fara halogen) conform cu cerintele actuale pentru birouri si spatii de locuit.

Toti conductorii sunt din cupru multifilar cu izolatie de PVC.

Este un patchcord de calitate compus din componente de calitate.

PIMF = perechi de conductori ecranate individual cu folie de aluminiu dublata cu polietilena.

Produs nou
No reviews

7 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.