Patchcord SFTP Cat 6 PIMF cross over

Patchcord SFTP Cat 6 PIMF cross over

10,50 RON
cu TVA 12-24 h.

Patchcord SFTP (ecranat) cat 6 cu conexiuni incrucisate conform TIA/EIA 568A la cap A si TIA/EIA 568B la cap B. Selectati dimensiunea la "tipodimensiuni" si va fi afisat pretul corespunzator.

 Imaginea este exemplificativa. Nu este disponibila imagine pentru fiecare tipodimensiune.

Tipodimensiuni

Patchcordul crossover (incrucisat) se utilizeaza la conectarea directa a doua calculatoare, fara dispozitive intermediare (switch, hub, router). Practic, semnalul de la pinii de transmisie de la capul a este directionat catre pinii de receptie de la capul b si invers. Celelalte 2 perechi de conductori sunt nemodificate.

Cablul din componenta patchcord-ului este dublu ecranat avand fiecare pereche ecranata individual cu folie de aluminiu dublata cu polietilena pentru rezistenta marita la indoiri repetate. Peste perechile ecranate cablul are un ecran comun din tresa impletita din cupru stanat. Mantaua este din material LSHF (cu emisie redusa de fum in caz de incendiu si fara halogen) conform cu cerintele actuale pentru birouri si spatii de locuit.

Toti conductorii sunt din cupru multifilar cu izolatie de PVC.

Este un patchcord de calitate compus din componente de calitate.

PIMF = perechi de conductori ecranate individual cu folie de aluminiu dublata cu polietilena.

Produs nou
No reviews

7 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.