Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile de la primirea plății și sunt expediate prin Fan Courier cu posibilitate de urmărire a stadiului expeditiei.

In cazul in care optati pentru plata ramburs se aplica un cost aditional de catre firma de curierat.

Dacă preferați livrarea cu deschiderea coletului la primire in prezenta curierului, va fi aplicat un cost adițional, astfel că vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costurile de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.