Conector 8P8c cat. 6 AWG23 ecranat
Conector 8P8c cat. 6 AWG23 ecranat
Conector 8P8c cat. 6 AWG23 ecranat
Conector 8P8c cat. 6 AWG23 ecranat

Conector 8P8c cat. 6 AWG23 ecranat

3,33 RON
cu TVA 12-24 h.

Conector modular cu 8 pozitii (sloturi) si 8 contacte ecranat pentru categoria 6 AWG23. Cunoscut si sub denumirea improprie "RJ45 cat. 6".

Ultima oara acest produs a fost adaugat in cos in data de: 11-06-2019

Corpul conectorului este din policarbonat transparent, ne-casant, cu coeficient de uzura mic la conectari/deconectari repetate.

Ecranul este din tabla de otel nichelata, acopera trei fete exterioare si are in prelungire un papuc pentru fixare ferma pe mantaua cablului. Fata frontala si cea cu contactele nu sunt acoperite pentru a avea vizibilitate la pozitionarea corespunzatoare a conductorilor in conector (nu are impact negativ asupra ecranarii totale deoarece este compensata de ecranul conectorului mama in momentul utilizarii).

Conectorul este prevazut cu un ghidaj din material plastic pentru pozitionarea conductorilor in conector*.

Contactele sunt din aliaj de cupru placat cu aur.

 

*-Truc pt. utilizare:

Desi ghidajul este pentru conductori AWG23 acestia intra destul de ferm in orificiile prevazute si este dificil sa-i introduceti pe toti consecutiv. Pentru o utilizare mai usoara si productiva indreptati si aliniati conductorii pe o portiune de 2-3cm si taiati capetele in diagonala in asa fel incat sa intre pe rand in ghidaj. Baza ghidajului trebuie sa fie cat mai aproape de manta dupa introducerea conductorilor in asa fel incat portiunea netorsadata a perechilor de conductori sa fie cat mai scurta (practic doar atata cat intra in ghidaj). Dupa introducerea conductorilor in ghidajul de plastic vor fi tunsi in linie la fata acestuia si se va continua operatiunea de mufare.

Pentru a preveni deformarea conectorului la partea din spate, se va demonta (daca este prevazuta posibilitatea) dintele care preseaza conectorul pe mantaua cablului de pe presa de sertizare deoarece acest tip de conector se fixeaza cu terminatia tip papuc.

Exemplu de presa care permite acest lucru:

http://www.accesorii-telecomunicatii.ro/scule-si-unelte/411-cleste-sertizare-4p6p8p.html

Papucul de fixare se atrange peste mantaua cablului cu un cleste de sertizare pt. papuci cu profil rotund sau cu un patent.

Pentru contact ecran se va strange intre manta si papucul de fixare firul de continuitate al ecranului sau tresa ecran.

Produs nou
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.