Papuc telefonic tip "auto"

Papuc telefonic tip "auto"

0,50 RON
cu TVA 12-24 h.

Papuc telefonic tip "auto" aurit.

Este asemenator papucilor auto dar este de dimensiuni mai mici si are un sistem diferit de conectare pe fir.

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 100.

Ultima oara acest produs a fost adaugat in cos in data de: 05-05-2020

Papuc telefonic pentru conexiuni in aparate telefonice si in diferite subansambluri de telecomunicatii.

Papucul este placat cu un strat subtire de aur pentru a preveni oxidarea. Orice tehnician stie ca in circuitele de curenti slabi, in special de semnal audio, in sistem analogic, o conexiune oxidata este nu doar o sursa de defecte ci si o sursa de zgomot foarte suparatoare.

Conectarea pe fir este in mod IDC (Insulation Displacement Connection), papucul avand in zona de strangere pe fir, la partea interioara, doi dinti ca la pionieza, dinti care se infig prin izolatie si fac legatura electrica cu conductorul dupa strangerea papucului cu clestele special. Prin urmare, nu este necesara dezizolarea conductorului inainte de a se prinde papucul pe acesta. Acest tip de prindere asigura o rezistenta mecanica mai buna, si o rezistenta mai buna impotriva oxidarii conductorului in zona de contact deoarece prin presare se asigura o etanseitate foarte buna intre papuc si izolatie in zona de penetrare (in jurul dintilor de contact).

Prin eliminarea unor operatii de manopera (dezizolare conductori, matisare, etc.) acest sistem asigura o crestere semnificativa a productivitatii.

Produs nou
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.