conector IDC cu gel 2fire

conector IDC cu gel 2fire

0,32 RON
cu TVA 12-24 h.

Conector idc cu gel doua fire pentru jonctionarea conductorilor telefonici din cupru solid cu diametre intre 0.4 si 0.9mm.

Ultima oara acest produs a fost adaugat in cos in data de: 11-06-2019

Asigura o conexiune rapida si protejata impotriva oxidarii.

Nu necesita dezizolarea conductorilor ce urmeaza a fi jonctionati cu acest conector.

Termenul "idc" provine de la expresia "insulation displacement connector" din limba engleza insemnand "conector cu dislocarea izolatiei", mai precis, lamela interioara care realizeaza conexiunea in momentul presarii conectorului indeparteaza in acelasi timp si izolatia de pe conductori dar numai de pe zona de contact. La conectorii cu gel, tot in momentul strangerii gelul din capac etanseaza conexiunea astfel realizata protejand-o la patrunderea aerului sau a apei.

Conexiunile realizate cu acest tip de conectori se fac foarte rapid, sunt foarte compacte, nu necesita izolare si sunt foarte stabile in timp.

Pentru strangere se foloseste un cleste special calibrat pentru o presare optima (vedeti produse recomandate in coloana din dreapta paginii)

Produs nou
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.