UPS , Invertoare, Incarcatoare, Stabilizatoare

Filtre active

UPS AP160N UPS AP160N 2
Out of stock
UPS (Uninterruptible Power Sources)

UPS AP160N

De la 4.337,09 RON
UPS AP160N - sursa de energie neintreruptibila "on line" cu dubla conversie pentru alimentarea in siguranta a tehnicii de calcul. Selectati modelul din casuta "Model" afisata sub pret in pagina "Detalii". Pt. alte modele (a se vedea fisa tehnica) transmiteti cerere de oferta prin email. Aceste modele se aduc la comanda, termen 1-4 saptamani.
UPS LP120
Out of stock
UPS (Uninterruptible Power Sources)

UPS LP120

De la 1.793,30 RON
UPS LP120 - sursa de energie neintreruptibila pentru alimentarea in siguranta a tehnicii de calcul. Selectati modelul din casuta "Model" afisata sub pret in pagina "Detalii". Pt. alte modele (a se vedea fisa tehnica) transmiteti cerere de oferta prin email. Aceste modele se aduc la comanda, termen 1-4 saptamani.
UPS PC615N
Available
UPS (Uninterruptible Power Sources)

UPS PC615N

De la 1.179,12 RON
UPS PC615N - sursa de energie neintreruptibila pentru alimentarea in siguranta a tehnicii de calcul si a echipamentelor sensibile.Selectati modelul din casuta "Model" afisata sub pret in pagina "Detalii". Pt. alte modele (a se vedea fisa tehnica) transmiteti cerere de oferta prin email.
Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.