Patchcord-uri

Filtre active

Patch cord fibra optica armat Multi Mode Duplex LC/UPC-LC/UPC Patch cord fibra optica armat Multi Mode Duplex LC/UPC-LC/UPC 2
Available
De la 393,00 RON
Patch-cord fibra optica armat, Multi Mode optimizat pt. LASER tip OM1, Duplex, conectica LC/UPC-LC/UPC. *** La acest produs preturile afisate sunt estimative si pot varia in functie de cantitate versus oportunitati de transport. Va recomandam sa solicitati o oferta personalizata prin e-mail. Deasemeni, pentru alte tipodimensiuni si combinatii...
Patchcord FTP Cat 5e crossover
Available
patchcord-uri LAN cupru

Patchcord FTP Cat 5e crossover

De la 5,58 RON
Patchcord FTP Cat 5e crossover (cu conexiuni incrucisate). Selectati lungimea la "tipodimensiuni" si va fi afisat pretul corespunzator. Imaginea este exemplificativa. Nu este disponibila imagine pentru fiecare tipodimensiune.
Patchcord FTP Cat 5e straight through
Available
patchcord-uri LAN cupru

Patchcord FTP Cat 5e straight through

De la 4,15 RON
Patchcord FTP Cat 5e straight through (pin la pin). Selectati lungimea la "tipodimensiuni" si va fi afisat pretul corespunzator.   Imaginea este exemplificativa. Nu este disponibila imagine pentru fiecare tipodimensiune.
Patchcord SFTP Cat 6 PIMF cross over
Available
patchcord-uri LAN cupru

Patchcord SFTP Cat 6 PIMF cross over

De la 10,50 RON
Patchcord SFTP (ecranat) cat 6 cu conexiuni incrucisate conform TIA/EIA 568A la cap A si TIA/EIA 568B la cap B. Selectati dimensiunea la "tipodimensiuni" si va fi afisat pretul corespunzator.  Imaginea este exemplificativa. Nu este disponibila imagine pentru fiecare tipodimensiune.
Patchcord SFTP Cat 6 PIMF straight through
Available
De la 10,00 RON
Patchcord SFTP Cat 6 PIMF straight through (pin la pin conform TIA/EIA 568B la ambele capete). Selectati lungimea la "tipodimensiuni" si va fi afisat pretul corespunzator.  Imaginea este exemplificativa. Nu este disponibila imagine pentru fiecare tipodimensiune.
Patchcord SSTP Cat 6 PIMF crossover Gigabit LAN
Available
De la 7,90 RON
Patchcord Gigabit LAN, SSTP Cat 6 PIMF, LSHF, crossover (conexiuni incrucisate conform TIA/EIA 568A la cap a si TIA/EIA568B la cap b). Selectati lungimea la "tipodimensiuni" si va fi afisat pretul corespunzator. Imaginea este exemplificativa si difera in functie de lungimea patchcordului.
Patchcord SSTP Cat 6 PIMF straight through Gigabit LAN
Available
De la 7,30 RON
Patchcord Gigabit LAN, SSTP Cat 6 PIMF, LSHF, straight through (pin la pin conform TIA/EIA 568B la ambele capete). Selectati lungimea la "tipodimensiuni" si va fi afisat pretul corespunzator.  Imaginea este exemplificativa. Nu este disponibila imagine pentru fiecare tipodimensiune.
Patchcord UTP Cat 5e crossover
Available
patchcord-uri LAN cupru

Patchcord UTP Cat 5e crossover

De la 4,95 RON
Patchcord UTP Cat 5e crossover (incrucisat conform TIA/EIA 568A la cap A si TIA/EIA 568B la cap B). Selectati lungimea la "tipodimensiuni" si va fi afisat pretul corespunzator. Imaginea este exemplificativa. Nu este disponibila imagine pentru fiecare tipodimensiune.
Patchcord UTP cat 5e straight through
Available
patchcord-uri LAN cupru

Patchcord UTP cat 5e straight through

De la 4,47 RON
Patchcord UTP cat 5e straight through (pin la pin conform TIA/EIA 568B la ambele capete). Selectati lungimea la "tipodimensiuni" si va fi afisat pretul corespunzator.    Imaginea este exemplificativa. Nu este disponibila imagine pentru fiecare tipodimensiune.
Se afiseaza 1-24 din 29 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.