Cabluri electroalimentare

Filtre active

Cablu MYUP
Available
Cabluri electroalimentare

Cablu MYUP

De la 1,30 RON
Cablu pentru cordoane de alimentare cu energie electrica pt. aparatura electrocasnica. Selectati sectiunea dorita la "Tipodimensiuni" si culoarea izolatiei (mantalei) la "Culoare" si va fi afisat pretul corespunzator. Butonul "Adauga in cos" va inregistra in comanda produsul selectat.
Cablu MYYM
Available
Cabluri electroalimentare

Cablu MYYM

De la 3,55 RON
Cablu pentru alimentare cu energie electrica a aparatelor electrice cu solicitare mecanica medie. Selectati sectiunea dorita la "Tipodimensiuni" si culoarea cablului la "Culoare" si va fi afisat pretul corespunzator. Butonul "Adauga in cos" va inregistra in comanda produsul selectat.
Cablu MYYUP
Product available with different options
Cabluri si conductori

Cablu MYYUP

1,45 RON
Cablu flexibil pentru alimentare cu energie electrica a aparatelor electrocasnice. Selectati sectiunea dorita la "Tipodimensiuni" si culoarea cablului la "Culoare" si va fi afisat pretul corespunzator. Butonul "Adauga in cos" va inregistra in comanda produsul selectat.
Conductor MYF
Available
Cabluri electroalimentare

Conductor flexibil MYF

De la 6,18 RON
Conductor electric flexibil cu izolatie de PVC pentru utilizare diversa. Selectati sectiunea dorita la "Tipodimensiuni" si culoarea izolatiei la "Culoare" si va fi afisat pretul corespunzator. Butonul "Adauga in cos" va inregistra in comanda produsul selectat.
Conductor FY 1,5mm Conductor FY 1,5mm 2
Available
Cabluri electroalimentare

Conductor FY pentru instalatii electrice

De la 3,39 RON
Conductor de cupru izolat pentru instalatii electrice. Selectati sectiunea dorita la "Tipodimensiuni" si culoarea izolatiei la "Culoare" si va fi afisat pretul corespunzator. Butonul "Adauga in cos" va inregistra in comanda produsul selectat.
Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.