INFORMATII CONTACT

Telefon:
+40 21 7692 060
+40 21 4349 031
Fax:
+40 21 4348 932
Mobil:
+40 723 843 480
E-mail:
grigodin@gmail.com

Newsletter

Lanterna LED CREE cu focalizare, reincarcabila

Lanterna LED CREE cu focalizare, reincarcabila

Lanterna de buzunar cu LED "CREE" de 2800 Lumeni, reincarcabila, cu baterie Litiu-Ion si focalizare spot reglabila cu lentila.

Mai multe detalii


95.00 RON

100 produse în stoc


Lanterna de buzunar cu LED "CREE" de putere 2800 Lumeni
Lanterna este dotata cu baterie de acumulatori Li-Ion 3.7V/2800mAh, incarcator de la reteaua de 220V si incarcator de la priza de bricheta auto si adaptor aditional pentru 3 baterii "AAA".
Sistem de focalizare a spotului reglabil intre x1-x2000
Trei regimuri de functionare "economic" -luminozitate mica pentru autonomie sporita; luminozitate maxima si lumina stroboscopica (pulsatorie) selectabile prin apasari succesive ale butonului.
Luminozitatea de 2800 lumeni nu reprezinta luminozitatea /cm2 ci luminozitatea totala a LED-ului acesta este concentrata-respectiv dispersata pe o suprafata mai mica sau mai mare in functie de focalizarea selectata.
Corpul lanternei este din metal dur (aliaj de magneziu) si rezistent la deformari rezistent la umiditate si anticoroziv.
Utilizeaza ca sursa de lumina un micro-LED CREE cu durata de viata intre 50000 ore si 100000 ore si consum de energie de aproximatix 10 ori mai mic decat un bec cu incandescenta de la lanternele clasice rezultand astfel o autonomie de 10 ori mai mare cu acelasi tip de baterie.
Capacele lanternei sunt prevazute cu garnituri de cauciuc pentru a preveni patrunderea umezelii. Deasemeni butonul de actionare este protejat cu membrana de cauciuc. Nu este recomandata pentru utilizare subacvatica.
Lanterna vine ambalata in caseta de carton lucios cu capac cu inchidere magnetica si mulaj de protectie din burete.

Masuri de siguranta:
Nu indreptati fascicolul luminos direct catre ochi pentru a preveni distrugerea retinei ochiului.

Nu lasati lanterna la indemana copiilor deoarece sunt tentati sa priveasca direct catre sursa de lumina.
Evitati pe cat posibil demontarea sistemului optic al lanternei pentru a preveni avarierea LED-ului. Lentila se poate sterge la exterior daca este nevoie, cu o laveta de microfibra (de genul celor pentru ochelari).
Nu utilizati alte baterii decat cele recomandate.
Nu cuplati lanterna la incarcator in cazul in care aveti in lanterna adaptorul cu baterii nereincarcabile (pericol de explozie).
Acumulatorul Li-Ion nu trebuie lasat descarcat o perioada lunga de timp. Reincarcati periodic, macar o data la 3 luni de zile chiar daca nu folositi lanterna.
Deoarece comutarea regimurilor de functionare se face electronic ("oprit" inseamna de fapt "stand-by" ceea ce presupune un consum de cativa microamperi in aceasta stare) bateria se poate consuma dupa o lunga perioada de timp daca este tinuta in lanterna.
Daca nu utilizati lanterna o perioada lunga de timp este recomandata scoaterea bateriei.

*Nu scurtcircuitati acumulatorul Li-Ion: pericol de incendiu sau chiar explozie. In nici un caz nu ambalati acumulatorii in folie matalica sau metalizata sau in alte materiale electroconductoare.

Nu perforati acumulatorii Li-Ion: pericol de incendiu. Litiul se autoaprinde in contact cu oxigenul atmosferic iar in contact cu apa are o reactie si mai violenta.

Nu incercati sa incarcati acumulatorii cu alt tip de incarcator decat cele specializate pentru acumulatori Li-Ion.

________

* -aceste pericole sunt valabile pentru orice tip de baterie sau acumulator

Coş  

(gol)